Popis
Jeho složitá příprava vám nyní zabere jenom několik minut, aniž byste byli ochuzeni o chuťový zážitek tohoto lahodného pokrmu. Zadní hovězí plátek je potřený hořčicí, pokladený uvařeným vejcem, okurkou a špekem, zatočený a dušený doměkka. Nechte se okouzlit chutěmi rudolfínské Prahy :-)
Informace o produktu
Hotová jídla EXPRES MENU, bez lepku, konzervantů a barviv, vyrobeno z kvalitních surovin od lokálních dodavatelů z České Republiky.
Hotový pokrm sterilovaný, vyrobeno bez konzervačních látek, bez přílohy
Počet porcí: 2
Obsah: maso 200 g, celkem 600 g
Složení: hovězí maso zadní (31%), pitná voda, cibule, okurky (okurky, pitná voda, ocet kvasný, kuchyňská sůl, kořenící výtažek, hořčičné semínko), slunečnicový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, vejce, slanina, hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný líh, cukr, sůl, kurkuma, koření extrakt), sůl, mletý pepř
Informace pro alergiky: hořčice, vejce
Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.
Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 10 let od data výroby.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota kJ: | 570 |
---|---|
Energetická hodnota kcal: | 136 |
Tuky: | 11 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 2 g |
Sacharidy: | 4 g |
z toho cukry: | 0,9g |
Bílkoviny: | 6,4 g |
Vláknina: | 0,3 g |
Sůl: | 1 g |
Příprava GOOD FOODS Dobrého jídla:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.
V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.
V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.
Hmotnost | 0.65 kg |
Alergeny | Vejce, Hořčice |
Alergie na: | Ryby, Soja, Ořechy, Laktoza, Celer |
GOOD FOODS Dobrá jídla – ohřev jídla v rychlovarné konvici
GOOD FOODS Dobrá jídla na Lofotech
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.