› Jednoporcová jídla
Stránka 1 z 1 - 20 položek celkem
Bezmasé jídlo nabité vitamíny a vlákninou. Sójové boby obsahují víc bílkovin než jakákoliv jiná rostlina. Vydatné a nutričně vyvážené jídlo, které se dá jíst i bez přílohy. Pro větší jedlíky se výborně hodí čerstvý celozrnný chléb, zaručeně dodá dostatek energie pro jakoukoliv činnost.
Vepřová kýta s okurkami, kápií, feferonkami a cibulí. Náš „kaťák“ je určen pro otrlejší osoby s železným jazykem.
Ostřejší krkonošské jídlo, které musí vyzkoušet každý labužník pikantnějších jídel. Na nudličky nakrájené vepřové maso dochucené chilli a podávané se smetanovou omáčkou. Neotřelá kombinace pikantního vepřového masa a jemné smetanové omáčky s paprikou si zaslouží pozornost všech jedlíků.
Jednoduše vynikající!Ujišťujeme vás, že tuto pochoutku si budete muset dát znovu. Jednoduchá kombinace kuřecího masa a žampionů vytváří dokonalou chuť.
Vychutnejte si oblíbené mexické chutě se šťavnatým kuřecím masem. Směs masa s rajčaty, fazolemi a kukuřicí si dobude místo i na vašem stole.
Dušené kousky vepřového masa s fazolemi a zeleninovým lečem.
Připraveno podle zásad SCD.
Vynikající chuť kvalitního vepřového masa dušeného se sladkou mrkví. Jídlo můžete podávat i bez přílohy.
Vepřový guláš je stálicí české kuchyně. Vychutnat si ho můžete doma nebo v přírodě. Vždy skvěle chutná a dobře zasytí.
Nechte se okouzlit chutěmi jihovýchodní Asie. Směs masa, pórku, papriky, rajčat, žampionů, cibule a čínské houby s chilli. Exotická směs zeleniny a krůtího masa si najde své milovníky.
Provensálská specialita původem z města Nice, kterou si zamilujete na první pohled. Velmi chutné zeleninové jídlo by se dalo přirovnat k leču bez uzeniny a vajíčka. Konzumace teplého či studeného ratatouille je vždy chuťový zážitek, můžete ho podávat jako hlavní chod nebo i jako přílohu ke grilovanému masu, jehněčí nebo rybě. V horkých dnech se můžeme podávat i jako samostatný pokrm s křupavou bagetou a sklenkou vychlazeného vína.
Univerzální jídlo, kterým můžete pohostit každou návštěvu. Vepřové maso dušené doměkka v zeleninovém základu z mrkve, petržele a celeru, ochucené bobkovým listem, tymiánem a novým kořením. Omáčka je dochucena citronem a cukrem.
Chcete ochutnat guláš, který vás zaujme svoji jedinečnou vůní a chutí? Tak jste na správném místě! Tahle zvěřinová pochoutka je určena pro všechny gurmány, kteří si rádi vychutnají chuť poctivé české zvěřiny. Bez lepku, alergenů a konzervačních látek.
Šťavnaté kousky libového krůtího masa s čerstvým bílým hlávkovým zelím dušeným na cibulce a kmínu.
Kousky krůtího masa dušené do měkka s baby karotkou. Dochuceno kari.
Slaninou protknutý hovězí plátek s celým vejcem. Hovězí pečeně se v minulosti podávala na den svatého Štěpána, který je znám i jako druhý svátek vánoční. Tento lahodný pokrm se výborně hodí k sváteční atmosféře.
Tuhle jihomoravskou specialitu, která se již oprávněně řadí mezi naše nejlepší speciality, si nesmíte nechat ujít. Hovězí plátek kvalitního masa jsme prošpikovali špekem a znojemskou okurkou. Jako přílohu doporučujeme klasický houskový knedlík nebo rýži.
Křehký plátek hovězího masa s jemnou smetanovou omáčkou s příchutí křenu.
Dokonalý hlavní chod. Vepřový závitek plněný klobásou, sýrem a vejcem v omáčce s cibulkou, dochucený hořčicí. Vychutnejte si libové vepřové maso s chutnou náplní.
Marinované krůtí prso, pomalu pečené, krájené na tenké plátky. Vhodné pro přidání do salátů nebo do sendviče (bagety).
Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa.
Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená.Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa.