• 1 z 4
 

Kuře na žampionech 300g (1 porce)

 

Jednoduše vynikající!Ujišťujeme vás, že tuto pochoutku si budete muset dát znovu. Jednoduchá kombinace kuřecího masa a žampionů vytváří dokonalou chuť.

Dostupnost Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do
22.11.2024
99 Kč
   
Kód produktu 120
Značka EXPRES MENU
Kategorie Jednoporcová jídla
Záruka 10 let
 

Jednoduše vynikající!Ujišťujeme vás, že tuto pochoutku si budete muset dát znovu. Jednoduchá kombinace kuřecího masa a žampionů vytváří dokonalou chuť.

Podrobnosti a parametry

POTRAVINA BEZ LEPKU, VYROBENO Z NON GMO SUROVIN (GENETICKY NEMODIFIKOVANÝCH SUROVIN)

Hotové jídlo sterilované, vyrobeno bez konzervačních látek, bez přílohy

Počet porcí: 1

Obsah: celkem 300 g

Složení: kuřecí stehenní maso (33 %), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti), žampiony (6 %), smetana, řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, cibule, máslo, sůl kamenná, kmín.

Informace pro alergiky: výrobek obsahuje alergen laktózu

Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.

Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 10 let od data výroby

Nutriční hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota kJ: 371
Energetická hodnota kcal: 89
Tuky: 4,5 g
Nasycené mastné kyseliny: 2 g
Sacharidy: 4 g
z toho cukry: 0,9 g
Bílkoviny: 7,9 g
Vláknina: 0,4 g
Sůl: 1 g

 

Příprava GOOD FOODS Dobrého jídla:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.

V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.

V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.

 

Hmotnost 0.33 kg
Alergeny Laktóza
Alergie na: Ryby, Vejce, Hořčice, Soja, Ořechy, Celer

GOOD FOODS Dobrá jídla – ohřev jídla v rychlovarné konvici


GOOD FOODS Dobrá jídla na Lofotech


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: