Novinka Tip Efekt lupa
  • 1 z 2
 

Roastbeef (150 g)

 

Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená.
Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa.

Dostupnost Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do
22.11.2024
179 Kč
   
Kód produktu 702
Značka EXPRES MENU
Kategorie Maso ve vlastní šťávě
Záruka 10 let
 

Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená.
Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa.

Podrobnosti a parametry

POTRAVINA BEZ LEPKU, NEOBSAHUJE LAKTÓZU, BEZ ALERGENŮ, VYROBENO Z NON GMO SUROVIN (GENETICKY NEMODIFIKOVANÝCH SUROVIN) OD LOKÁLNÍCH DODAVATELŮ Z ČESKÉ REPUBLIKY

Hotový pokrm sterilovaný, vyrobeno bez konzervačních látek

Počet porcí: 1

Hmotnost: 150 g, na přípravu bylo použito 230 g masa v syrovém stavu

Složení: hovězí zadní loupaná plec (99 %), sůl kamenná, hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, sůl, kurkuma, výtažek koření), barevný pepř.

Informace pro alergiky: výrobek obsahuje alergeny: hořčice

Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.

Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 10 let od data výroby.

Nutriční hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota kJ: 1243
Energetická hodnota kcal: 297
Tuky: 14,0 g
Nasycené mastné kyseliny: 6,0 g
Sacharidy: 0 g
z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 43,0 g
Vláknina: 0 g
Sůl: 0,95 g

 

Příprava GOOD FOODS Dobrého jídla:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.

V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.

V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou.

 

Hmotnost 0.2 kg
Alergeny Hořčice
Alergie na: Ryby, Vejce, Soja, Ořechy, Laktoza, Celer

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: