Novinka Efekt lupa
  • 1 z 4
 

Brambory ve slaném nálevu 400g ( 2 porce )

 

Do měkka uvařené brambory bez slupky ve slaném nálevu. Před konzumací nejprve trochu natrhněte sáček a nálev vylejte. Brambory samotné ohřejte obvyklým způsobem.

Dostupnost Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do
22.11.2024
79 Kč
   
Kód produktu 46
Značka EXPRES MENU
Kategorie Přílohy
Záruka 10 let
 

Do měkka uvařené brambory bez slupky ve slaném nálevu. Před konzumací nejprve trochu natrhněte sáček a nálev vylejte. Brambory samotné ohřejte obvyklým způsobem.

Podrobnosti a parametry

POTRAVINA BEZ LEPKU, VYROBENO Z NON GMA SUROVIN (GENETICKY NEMODIFIKOVANÝCH SUROVIN) , VEGAN, VEGETARIAN

Hotové jídlo sterilované, vyrobeno bez konzervačních látek, bez přílohy

Počet porcí: 2

Obsah: brambory 400 g

Složení: brambory (57%) (400g), voda, sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný).

Informace pro alergiky: výrobek neobsahuje alergeny.

Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.

Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 10 let od data výroby

Nutriční hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota kJ: 338
Energetická hodnota kcal: 80
Tuky: 0,2 g
Nasycené mastné kyseliny: 0,0 g
Sacharidy: 19,4 g
z toho cukry: 1 g
Bílkoviny: 2 g
Vláknina: 1,5 g
Sůl: 0,5 g

 

Příprava GOOD FOODS Dobrého jídla:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.

V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.

V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou případně použijte sáček se samoohřevem, který můžete zakoupit zde : http://www.good-foods.cz/samoohrevy/samoohrev-all-in--3x20g-2x50g-zipper-bag/

 

Hmotnost 0.52 kg
Alergie na: Ryby, Vejce, Hořčice, Soja, Ořechy, Laktoza, Celer

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: