Jak je možné, že jídla tak dlouho vydrží?Všechny naše výrobky jsou, bez konzervantů, bez chemických stabilizátorů, barviv a jiných éček. Díky patentované výrobě CTP nic takového nepotřebujeme a ani by nás to nebavilo. My chceme vařit jídla zdravě, chutně a šetrně. Co znamená CTP?CTP (kontinuální tepelný proces) je unikátní patentovaná metoda, která je založena na nepřetržitém procesu výroby od začátku do konce. Tato technologie je podobná klasickému domácímu zavařování a skl...
Vše o Dobrých jídlech
Složení obaluOdolnost obalu je zajištěna čtyřmi vrstvami, kdy každá z těchto vrstev plní určitou funkci. První vrstva (vnitřní) je vyrobena z materiálu pro bezpečný styk s potravinami. Další vrstva je hliníková, ta má za úkol chránit jídlo před prostupem světelného spektra. Třetí vrstva chrání před poškozením vrstvu hliníkovou a čtvrtá z rubu potištěná vrstva zajišťuje stálobarevnost tisku. Celé souvrství pak zajišťuje dokonalou ochranu proti poškození a znehodnocen...
Příprava jídla Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat. Ohřát můžete několika způsoby Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř. Sáček vyprázdněte přímo do...
Kvalita surovin a technologieJídlo je zpracovávané ručně a vyrábí se z nejlepších českých surovin, které jsou vyráběny na zakázku. Suroviny neobsahují žádné konzervanty ani chemické látky. Při přípravě se dbá na zásady zdravé výživy, dodržuje se správný technologický proces a nepoužívají se polotovary. Právě proto jsou jídla kvalitní, chutná i zdravá. Informace o nutričním složeníPokud dodržujete zásady zdravé výživy, je dobré sledovat nutriční hodnoty potravin, kt...
Proč vaříme BEZ LEPKU V současné globalizované gastronomii se lepek používá často všude tam, kde je potřeba nahradit dražší původní surovinu. Tím se do našeho trávicího traktu dostává mnohem více lepku, než jsme schopni normálně zpracovat a to pak následně může způsobovat různé zdravotní potíže. My však na zahušťování omáček používáme směs rýžové a kukuřičné mouky, které nejsou geneticky modifikované. Obvykle vypadá náš jídelníček takto Snídaně: rohlík (LEPEK) s máslem, kobl...
Důležité otázky naší doby Jak uspořit čas Jak ušetřit peníze Jak chránit své zdraví Jak chránit životní prostředí Všichni máme hodně aktivit a často nemáme ani čas na výběr kvalitního jídla a pití. Proto se uchylujeme k takovým řešením jako je fast food, polotovary či hotová jídla ze supermarketu. Konzervy a hotová chlazená jídla nám sice mohou ušetřit čas s vařením, ale zase zabírají místo v chladničce či ve skříni a také nebývají moc chutná a...
Řada produktů Komplet Menu je plnohodnotné jídlo, které nabízí mnoho výhod: Široký výběrJídla jsou nutričně vyvážená a neustále se obměňují v souvislosti s ročním obdobím a sezónní nabídkou. Kvalitní surovinyVšechna jídla jsou připravovaná z čerstvých a kvalitních regionálních surovin, bez konzervantů, dochucovadel a barviv. Patentovaná výrobaPři výrobním procesu je užíván vlastní patent sterilace CTP, díky němuž získají jídla unikátní...
Co je EXPRES MENU? EXPRES MENU jsou hotová sterilovaná jídla. Naše jídla není potřeba vařit. Nemusí se ani přilévat voda – jídla nejsou dehydratovaná. Jídlo v sáčku můžete jednoduše ohřát a servírovat. Bez obav ho můžete sníst i studené. Kam si ho mohu vzít? Hlavní výhodou našich dobrot je jejich univerzálnost. Protože jídla balíme do odolných bariérových sáčků, tak je můžete bez obav vložit do batohu nebo kamkoliv, kde nebudou ostré předměty, které by propíchly sáček. Ať vás č...
Abychom byli schopni 100% garantovat bezpečnost všech nabízených produktů, nechává výrobce EXPRES MENU pravidelně testovat všechny výrobky Zdravotním ústavem v Hradci Králové. Testy na bezlepkovost jednoporcových jídel Testy na bezlepkovost dvouporcových jídel Mikrobiologické a biologické ukazatele jídel Fyzikální, chemické a organoleptické ukazatele jídel Certifikát na dobu spotřeby 3 roky Energetická hodnota jídel ...
Česká chuťovka 2013 Nezávislé hodnotitelské komisi zachutnalo naše Vepřové na žampionech natolik, že se ho rozhodli ocenit značkou „Dobrý tuzemský potravinářský výrobek - Česká chuťovka 2013“. Hlavním smyslem soutěže „Česká chuťovka“ je podpora tradičních hodnot v českém potravinářství. Ocenění značkou Chuťovky má zároveň pomoct spotřebitelům lépe se orientovat na českém trhu, pokud hledají potravinu, která je vyrobena z ověřitelných českých surovin a zaručeně dobře chutná! Značku Dobrý tuzem...
Stránka 1 z 1 - 10 položek celkem