› Prodávané značky › EXPRES MENU
1 2 3 4 »
Stránka 1 z 4 - 84 položek celkem
Jemně mletá pasta z čerstvých banánů, celých kakaových bobů a mandlí. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů.
Jemně mletá pasta z čerstvých mrkví, lískových ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů.
Jemně mletá pasta z čerstvých jablek, vlašských ořechů a rozinek. Sladké mlsání bez přidaného cukru a konzervantů.
Lahodná svačinka z kořenové zeleniny a cizrny. Lze jíst jen tak nebo namazat na pečivo.
Lahodná svačinka z krůtích jater s mandlemi a brusinkami. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo.
Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem. Výraznou chuť dodávají lesní houby.
NÁŠ TIP! K této vydatné polévce můžete přikusovat vaše oblíbené pečivo. Je výborná na svačinu i lehký oběd pro děti, vegetariány i vegany.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou.
NÁŠ TIP! Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany.Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů.
Lahodná svačinka z husích jater s kešu oříšky a cibulkou. Lze jíst samostatně nebo namazat na pečivo.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou.
NÁŠ TIP! Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem.
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
Do měkka uvařené brambory bez slupky ve slaném nálevu. Před konzumací nejprve trochu natrhněte sáček a nálev vylejte. Brambory samotné ohřejte obvyklým způsobem.
Rýže natural je přírodní neloupaná rýže, proto se v ní nachází více vitamínů, minerálů a vlákniny než v bílé rýži. Použitím hotové celozrnné rýže ušetříte hodinu vaření.
Sytá polévka s čočkou, cibulí a česnekem.
Sterilovanou rýži stačí ohřát a ihned můžete servírovat. Na rozdíl od klasické rýže ji proto nemusíte vařit ve vroucí vodě. Pro vegany a vegetariány, bez lepku, konzervačních látek. Neobsahuje alergeny.
Naše nejoblíbenější příloha či hotový pokrm, který se dá použít pro rychlou přípravu rizota, zeleninového salátu. Vhodné i pro vegany, vegetariány a celiaky.
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.
NÁŠ TIP! Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Zahřeje a posílí vždy, když je to potřeba.
Hustá polévka ze sušeného zeleného hrachu s cibulí, česnekem a majoránkou.
Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí.
NÁŠ TIP! Ochutnejte další tradiční jídla a krkonošské speciality jako například Jelení ragú. Polévka je vhodná také pro děti a vegetariány.
Základem polévky je pomalu tažený vývar s kvalitní kořenovou zeleninou a kousky libového kuřecího masa.
NÁŠ TIP! Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou). Jeho sílu oceníte i při nachlazení nebo jen jako rychlou svačinu.
Vařené rýžové těstoviny dochucené jen solí. Tyto těstoviny je možné využít jako přílohu k libovolnému hlavnímu jídlu nebo jako základ tětovinového salátu.
Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem. Výraznou chuť dodávají polévce lesní houby. Osvědčenou přílohou se stal krajíc chleba. Brambory zasytí díky vysokému obsahu sacharidů, chuť polévky dokresluje kořenová zelenina. Klasická bramboračka dnes patří mezi základní jídla tradiční české kuchyně. Bez konzervantů, bez "éček", bez lepku!
6 hodin šetrně tažený vývar z kořenové zeleniny, jemně solený, ideální jako základ polévek, omáček nebo italských risott. Dodá pokrmu výbornou chuť a vůni i bez dochucovadel.